Onze opendeurdag

Vandaag was het onze opendeurdag en hebben we ervan genoten om mensen meer informatie te geven over onze praktijk, namelijk Gezondheidspunt. We hebben mensen verwelkomd met een hapje en een gezond drankje en wie wou kon genieten van een korte en deugddoende massage. Zelf heb ik ook van een kleine massage genoten om van te genieten (en straks ga ik zelf langs voor een massage). Over de drankjes en hapjes kreeg ik enkele vragen en ook hoe deze gemaakt worden. Daarom dat ik dit met plezier met jullie deel.

Drankjes

 

Het was een warme dag, dus een verfrissend drankje kan zeker niet ontbreken. Ik heb er zelf voor gekozen om het aan de ene kant gemakkelijk te houden, maar aan de andere kant ook lekker. Vandaag konden de mensen (en wijzelf natuurlijk ook) genieten van een zelfgemaakte ice tea met fruit en ook van een citroen-gember limonade. Ook was er nog water aanwezig met wat kruiden en fruit. Ik heb hierbij wel voor de verrassende combinatie van aardbei met basilicum gekozen. Dit omdat niet veel mensen dit al gedronken hebben en het toch verbazend fris is. 

Bekijk snel de receptjes:

Hapjes

 

Naast de de drankjes had ik ook enkele hapjes gemaakt. Op vraag van mijn collega heb ik kleine kaastaartjes gemaakt. Ter verfrissing heb ik er dan ook voor gekozen om nog 2 verfrissende hapjes te maken, namelijk een groene gazpacho en een salade van kip met mango. De groene gazpacho vind ik zelf zeer verfrissend en ik heb graag de zure toets erin. Dit is natuurlijk persoonsafhankelijk en kan makkelijk aangepast worden naar smaak. Daarnaast is het zo'n makkelijk recept dat ik het ook snel kon bijmaken. De salade met kip is een gewone salade die ik soms 's middags eet en waar ik nu een proevertje van had gemaakt? Bij het recept hiervan ga je zien dat het normaal geen hapje is, maar door het in kleine schaaltjes te leggen lukt dit wel.

Bekijk snel de receptjes:

Zelf heb ik genoten van de opendeurdag en van de hapjes en ik had echt een zomergevoel. Nu begint het minder leuke gedeelte van de dag, namelijk de opkuis. Gelukkig zijn we met velen om dit minder ambetant te maken. Straks ga ik dan genieten van een deugddoende massage en dan begint ook voor mij het weekend. Bedankt aan iedereen die is langsgekomen en zoals beloofd vinden jullie alle receptjes hier op de blog. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0