· 

Amandelenpasta of hazelnotenpasta?

Ik wou mijn chocopasta wat leuker maken en daarom dacht ik aan een mengeling met een notenpasta. Zelf had ik geen zin om naar de winkel te gaan om een hazelnoten- of amandelpasta, want deze vind je niet overal. Dus ik dacht, waarom maak ik dit niet zelf. Hier kan je de resultaten bewonderen. De pasta vind ik zelf goed als smaakmaker, maar om op zich te eten moet ik hem nog wat aanpassen. Misschien binnenkort :).

Ingrediënten:

  • 100g amandelen of hazelnoten
  • 100ml water

Bereidingswijze:

Eerst laat je de noten in kokend water gedurende 15 à 20 minuten zodat deze zachter worden. Giet de noten af en spoel deze (zodat het niet te bitter smaakt). Blend de noten samen met de 100ml water totdat je een pasta krijgt. En klaar!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Caroline (woensdag, 14 juni 2017 12:46)

    Ga ik zeker ook eens proberen, ik eet geen choco dus leuk gezond alternatief.