· 

Healthy chocolate paste (3 varianten)

Zelf koop ik amper choco, dus als ik hierin eens zin heb dan moet ik weer iets uitvinden om er zelf te maken. Vandaag heb ik 3 verschillende varianten gemaakt om dan morgenochtend van te genieten.

Ingrediënten:

 • 2 bananen
 • 2 avocado's
 • 50g cacao
 • 20g honing

Bereidingswijze:

Plet je bananen en je avocado en doe deze samen in een kom. Meng de cacao en de honing hieronder, zorg ervoor dat je goed mengt. Daarna gaan we de pasta nog eens goed mixen of blenden zodat deze een fijne structuur heeft. 

Nu kan je de choco smeren op een boterham om van te genieten.


Variatie met hazelnoot of amandelen?

Zelf heb ik er ook een variatie opgemaakt met hazelnotenpasta en één met amandelenpasta. Dan kies ik ervoor om evenveel notenpasta te gebruiken als mijn basis choco-recept. Zo kan je eindeloos blijven variëren.

Vind je een boterham maar saai? Kijk dan eens naar mijn variatie met de ontbijtwrap.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Marcel Niccum (woensdag, 01 februari 2017 16:33)


  What's up, I desire to subscribe for this webpage to take most recent updates, therefore where can i do it please help.

 • #2

  Rebbecca Titcomb (zondag, 05 februari 2017 20:42)


  An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little homework on this. And he in fact ordered me lunch because I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this issue here on your web site.