Kom je naar onze opendeurdag?

Kom je op zaterdag 28/01/2017 naar onze opendeurdag? We zorgen voor een lekker en gezond hapje en drankje. Daarnaast kan je ook te weten komen hoe jouw lichaam er nu uitziet aan, want je kan een gratis lichaamsanalyse krijgen. Ook onze collega's stellen hun deuren open.

Voeding

We hopen jullie met velen te ontvangen en zorgen ook voor enkele extra's. We zorgen voor een gezond hapje en drankje, je kan praten over enkele mythes omtrent voeding of een gratis lichaamsanalyse krijgen. 

Ontspanning

Van 13u tot 16u kan je bij Zorg.en.Los terecht voor een gratis korte massage, voor meer informatie over de voordelen van massage, voor enkele eenvoudige tips en tricks om te ontspannen,... Bovendien krijgt elke bezoeker een kleine verrassing!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0