Tournée Minérale

Tournée Minérale is begonnen, doe jij ook mee? Het is de bedoeling dat je dan in de maand februari geen alcohol drinkt. Schrijf je in via de website en zo zamel je mee geld in voor kankeronderzoek. Dus naast het feit dat dit goed is voor je gezondheid, help je ook een goed doel. Sommige mensen hebben wel graag een alternatief voor de alcoholische drankjes en willen ook iets om te drinken om van te genieten. Daar helpen we je met plezier mee. 

We hebben reeds verschillende niet alcoholische drankjes met jullie gedeeld, deze kan je vinden bij recepten - zomerse dranken. Om jullie nog veel meer inspiratie te geven, mag je hier tijdens de maand februari nog vele receptjes verwachten. Deze kunnen gemaakt worden door mij (Lotte), mijn collega Emma of mijn stagaire Bo. Zo leer je ook veel verschillende smaken kennen. Niet enkel in februari kunnen deze drankjes een leuke aanvulling zijn, maar natuurlijk ook op andere momenten.

Enjoy!

Reactie schrijven

Commentaren: 0