Waarom een nieuwe voedingsdriehoek?

Het internet en de media prikkelen ons voortdurend met informatie over gezonde voeding. Op vlak van informatie zien we door het bos de bomen niet meer, alles spreekt elkaar tegen en hierdoor weten we gewoon niet meer wat er gezond is. De nieuwe voedingsdriehoek bevat wetenschappelijk onderbouwde informatie over gezonde voeding en kan worden omgezet naar kleine, maar haalbare praktijktips voor het publiek.

Het nieuwe model zou de tekortkomingen van de Actieve Voedingsdriehoek moeten aanvullen. De nieuwe voedingsdriehoek probeert gezondheidsboodschappen op een gemakkelijke manier over te brengen naar het publiek.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Kobe Sorgeloos (dinsdag, 12 februari 2019 06:46)

  Dit is werkelijk een prachtig stuk tekst!

 • #2

  Alexia Tobazidis (dinsdag, 12 februari 2019 06:47)

  dit is een kut site.

 • #3

  Jordy Dekeersmaeker (dinsdag, 12 februari 2019 06:50)

  een fucking kut site is dit.

 • #4

  Jelle Van Horen (dinsdag, 12 februari 2019 06:53)

  dit is zo een beautifull site i love this site