Het koude en regenachtige weer vraagt om een warm gerechtje. Ik had vandaag zin in vis en pasta, dus combineer ik de 2 gewoon! afwerken met wat fijngesneden en gebakken groentjes, wat light room en natuurlijk goed kruiden! Ik vond het alvast heerlijk! Laat gerust weten wat jij ervan vond!

Ingrediënten
Voor 1 persoon:
- 180g verse zalm
- 1 koffielepel vetarme bouillonpoeder
- Scheutje water
- 1 sjalot
- 1/2 courgette
- 1/2 paprika
- 1 wortel
- 1 tomaat
- 1 eetlepel lijfolie
- 100ml magere room (<10% vet)
- Peper, Zout en Italiaanse kruiden
bereidingswijze
- Kook de volkoren pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Breng de zalm in een ovenschaal.
- Bestrooi met de bouillon en giet er een scheutje water bij.
- Snipper een sjalotje fijn en snijd de andere groenten in blokjes.
- Stoof de groenten even aan in olijfolie en kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden naar smaak.
- Voeg als laatste de tomatenblokjes en de room toe en laat even doorkoken.
- Serveer alles samen.
SMAKELIJK!
Reactie schrijven