Als diëtiste ben ik al eventjes bezig en omdat ik merkte dat mensen steeds meer inspiratie zoeken om gezond te koken heb ik dan ook zelf kookboeken geschreven. Hier kan je de 4 kookboeken die ik geschreven heb of aan meegeholpen heb reeds vinden. 

Wil je een kookboek bestellen zodat je deze thuis kan doorbladeren? Dan kan dat hier.

Thuis lekker en gezond koken (1)

In dit kookboek kan je verschillende gezonde recepten ontdekken, gaande van hapjes, soepen, lunches en sauzen tot een gezonde macaroni, heerlijke salades en caloriearme taart. Dankzij dit kookboek hoef je je nooit meer schuldig te voelen bij het eten van al dat lekkers, want elk recept is ook steeds gezond en voedzaam. Doe inspiratie op over wat je kan serveren als er mensen komen eten of gewoon hoe je ervoor zorgt dat je eigen gezin dagelijks een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgt. Vergeet vooral niet van deze recepten te genieten en laat het smaken!

Thuis lekker en gezond koken 2

 

In het tweede kookboek gaan we verder op dezelfde als in het eerste boek. Je krijgt dus opnieuw de kans om lekkere gerechten op tafel te toveren voor vrienden en familie. Daarnaast is er in dit kookboek aandacht gegeven aan de verschillende momenten van de dag, gaande van het ontbijt tot een dessertje 's avonds. Geniet van alle recepten zonder je achteraf schuldig te voelen of met schrik om op de weegschaal te staan.

Thuis lekker en vegetarisch koken

Deze editie schenkt bijzondere aandacht aan de bereiding van lekkere en bovendien gezonde vegetarische gerechten. Naast de donderdag veggiedag kiezen heel veel mensen de dag van vandaag om frequent vegetarisch te eten. wij krijgen daarom vaak de vraag hoe mensen vegetarische bereidingen op een gezonde en bovendien lekkere manier kunnen bereiden. Dit heeft aanleiding gegeven tot de ontwikkeling van dit kookboek. Ook mensen die op zoek zijn naar een gezonde variatie binnen hun voedingspatroon kunnen in dit kookboek inspiratie vinden. Weet je bijvoorbeeld niet om op je boterham te doen? Dan kan je met dit boek zelf je pompoencréme of tofusalade leren bereiden.