Tussendoortjes · 11. maart 2019
Hummus is tegenwoordig erg populair bij ons. Het is een smeuïge puree op basis van kikkererwten en sesampasta. Hummus is niet alleen erg lekker, maar ook heel voedzaam. Wil je het graag nog wat gezonder? Voeg dan wat groenten toe aan de hummus. Zo creëer je gegarandeerd een regenboog op tafel! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Zomerse dranken · 09. januari 2019
De voorbije weken heeft ons lichaam wel wat te verduren gekregen. Gedurende de feestdagen werden we overladen met eten en drinken, en dat dikwijls tot in de vroege uurtjes. Daarom maakten wij een heerlijk detoxdrankje met groente en fruit. Zo kan jij het nieuwe jaar energiek én kleurrijk inzetten!

Soep · 04. januari 2019
Zoals jullie al hebben gemerkt zijn wij grote fan van rode bieten! J Deze groente biedt heel veel voordelen voor de gezondheid. Vandaag maakten wij een soepje van rode biet: super simpel en snel klaar.

Desserts · 29. december 2018
Op zoek naar een feestelijk dessert? Geen zin om hiervoor uren in de keuken te staan? Waag je dan aan dit snel receptje. Lekkere desserts hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ze hoeven ook niet calorierijk te zijn. Wij gebruikten fruit en platte kaas als basis voor dit dessertje. Zo kan je helemaal gezond genieten!

Tussendoortjes · 27. december 2018
Nog op zoek naar een lekker aperitiefhapje voor tijdens de feestdagen? Dit zalmhapje is een echte aanrader: lekker én gezond! Wij serveerden dit hapje in een glaasje want, zeg nu zelf, hapjes zien er zo altijd beter uit! Wil jij je gasten ook verwennen met deze lekkernij? Lees dan snel verder.

Diner · 26. december 2018
Weinig tijd en nog wat restjes van je feestmenu? Ga voor dit snel ovengerecht, makkelijk en overheerlijk! Je hebt je handen vrij terwijl alles aan het garen is én je hebt weinig afwas. Deze ovenschotel biedt je dus alleen maar voordelen. Voor een nog snellere ovenschotel kan je ook gesneden diepvriesgroenten gebruiken.

Diner · 22. december 2018
Het zijn bijna feestdagen; de gezelligste en meest knusse dagen van het jaar! Daar horen rijkelijke feestmenu's ook bij natuurlijk. Om al wat in de feeststemming te komen deel ik graag een licht maar toch verfijnd gerechtje met jullie. Het is ideaal om toe te leven naar de feestdagen en dit op een gezonde manier.

Tussendoortjes · 21. december 2018
Wil je het graag wat gezonder bij de aperitief? Gebruik dan wat vaker groenten! Groenten kan je op allerlei manieren verwerken in de hapjes. Zo kan je bijvoorbeeld groenten gebruiken om te dippen, als toastje, in glaasjes, in minisoepjes,... . Je kan er heel veel kanten mee uit. Wij maakten er een spread mee! Wil je deze erwtenspread zelf maken? Lees dan snel verder.

Diner · 20. december 2018
Op zoek naar een lekker recept voor lasagna? Wij maakten deze overheerlijke schotel met courgette en ham. Door de geur waan je je zo in Italië. Dat is nu juist hetgeen je in dit koude weer wel kan gebruiken!

Diner · 19. december 2018
Groentetaarten; I Love it! Ze zijn makkelijk en snel klaar te maken, je hebt eindeloos veel varianten en ze zitten boordevol groenten. Vandaag ging ik op zoek in mijn koelkast naar restjes van de voorbije week. Vaak vind ik dan nog een halve courgette, half bakje champignons, enz... Met mijn rijke vondsten creëerde ik deze groentetaart om de vingers van af te likken!

Meer weergeven