Diner

Diner · 26. december 2018
Weinig tijd en nog wat restjes van je feestmenu? Ga voor dit snel ovengerecht, makkelijk en overheerlijk! Je hebt je handen vrij terwijl alles aan het garen is én je hebt weinig afwas. Deze ovenschotel biedt je dus alleen maar voordelen. Voor een nog snellere ovenschotel kan je ook gesneden diepvriesgroenten gebruiken.

Diner · 22. december 2018
Het zijn bijna feestdagen; de gezelligste en meest knusse dagen van het jaar! Daar horen rijkelijke feestmenu's ook bij natuurlijk. Om al wat in de feeststemming te komen deel ik graag een licht maar toch verfijnd gerechtje met jullie. Het is ideaal om toe te leven naar de feestdagen en dit op een gezonde manier.

Diner · 20. december 2018
Op zoek naar een lekker recept voor lasagna? Wij maakten deze overheerlijke schotel met courgette en ham. Door de geur waan je je zo in Italië. Dat is nu juist hetgeen je in dit koude weer wel kan gebruiken!

Diner · 19. december 2018
Groentetaarten; I Love it! Ze zijn makkelijk en snel klaar te maken, je hebt eindeloos veel varianten en ze zitten boordevol groenten. Vandaag ging ik op zoek in mijn koelkast naar restjes van de voorbije week. Vaak vind ik dan nog een halve courgette, half bakje champignons, enz... Met mijn rijke vondsten creëerde ik deze groentetaart om de vingers van af te likken!

Diner · 17. december 2018
Monday Morning Blues? Geen probleem; wij vrolijken je graag op met dit heerlijke en mooie gerechtje; Papillot van zalm. Want wie wordt van zo een bordje nu niet vrolijk?! ;)

Diner · 13. december 2018
Nog 11 dagen en het is kerstavond! Zijn jullie al bezig met het kerstmenu of de decoratie van de feesttafel? Wij zijn alvast druk in de weer! We maakten voor jullie al meerdere gerechtjes. Dit is er eentje voor mensen die van vis houden: een stukje kabeljauw met erwtenpuree en wintergroentjes. Dit menu is bovendien milieubewust samengesteld. Meer weten? Lees dan snel verder!

Diner · 12. december 2018
Aardappelgerechten zijn tijdloos, leuk om te maken en vallen bij iedereen in de smaak. Naar de feestdagen toe, kies ik voor 2 heerlijke aardappelcreaties waarmee je ongetwijfeld zal scoren bij je gasten! Een heerlijke klassieker als gratin dauphinois en sierlijke Pommes duchesses om de vingers bij af te likken.

Diner · 11. december 2018
Op koude winterdagen vind ik het heerlijk om gerechten te maken voor in de oven; net zoals deze gegrilde groenteschotel. De verschillende kleuren van de groentjes brengen licht op mijn bord, en de geuren die uit mijn oven ontsnappen, prikkelen mijn smaakpapillen. Een aanrader wanneer je trouwens ook niet zo veel tijd hebt!

Diner · 18. november 2018
Je hebt het woord courgetti waarschijnlijk al veel horen vallen maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen. Eigenlijk is dit niet moeilijk. Je hebt twee opties: je kan courgetteslierten voorverpakt kopen in de winkel of zelf slierten maken. Zelf slierten maken doe je aan de hand van een spiraalsnijder. Je kan deze al terugvinden in vele winkels. Als je toch nog graag de smaak van pasta hebt, kan je ook de helft courgetti doen en de andere helft pasta.

Diner · 17. november 2018
De weergoden voorspellen voor dit weekend koudere temperaturen. 'Het ideale moment voor wat warmte op mijn bord' dacht ik... Graag deel ik mijn recept van 'gevulde zoete aardappel' met jullie; heerlijke comfort food op zaterdag om je vingers van af te likken... Enjoy!

Meer weergeven