Lunch

Lunch · 18. december 2018
Een heerlijk stukje kip gevuld met champignons, rode ui en verse kruiden; ik vind het heerlijk! Gevulde gerechtjes voor in de oven zijn zo leuk om te maken; mooi om te dresseren en bovenal; om te proeven. Dit gerechtje is bovendien klaar in een mum van tijd en de perfecte lunch! Uiteraard kan je dit ook s'avonds eten in combinatie met wat quinoa, volkoren pasta of aardappel. Smakelijk!

Lunch · 12. september 2018
Dit weekend hadden we kookworkshop. Dit zorgt altijd voor wat overschotten en open verpakkingen in de koelkast. Dus dacht ik om er iets mee te maken. Ik ben uitgekomen op deze wrappizza met wat overschot groenten, passata en magere geraspte kaas. Een heerlijke en snelle lunch, al zeg ik het zelf.

Lunch · 09. september 2018
De zomer komt langzaamaan op zijn einde, dus ook het zomerfruit gaat straks verdwijnen, daarom dat ik er vandaag nog eventjes van wil genieten. daarom dat ik gekozen heb om een heerlijke salade te maken met nectarines. In deze salade combineer ik graag het zoete van de nectarine met het hartige van de feta.

Lunch · 28. augustus 2018
Vanmiddag wou ik eens even iets anders proberen voor de lunch. Ik had namelijk geen zin in een koude salade. Dus heb ik een lauwe salade gemaakt met gebakken groentjes, quinoa en een gepocheerd eitje.

Lunch · 27. juni 2018
Zaterdag had ik een workshop op maat en nadien had ik natuurlijk enkele zaken over, waaronder broccoli en bloemkool. Omdat ik er echt niet tegen kan om dingen weg te smijten, heb ik ervoor gekozen om hiermee iets te maken als lunch op zondag. Eerst dacht ik eraan om gewoon de 2 te combineren in een brood en klaar is kees. Ik ging naar de keuken en daar stond het wafelijzer nog uit, omdat ik als ontbijt nog eens volkoren wafels had gemaakt.

Lunch · 26. juni 2018
Dit is mijn lunch geworden voor deze middag. Met dit warme weer had ik zin in iets fris! Ik heb een frisse volkoren wrap gemaakt met magere platte kaas, garnalen, komkommer en sla. Het heeft mij alvast enorm gesmaakt!

Lunch · 24. juni 2018
Vrijdag had ik zin in een salade als lunch, dus heb ik deze salad bowl voor mezelf gemaakt. Natuurlijk deel ik met plezier ook dit receptje met jullie. Naast het receptje heb ik er ook nog eens een food video van gemaakt. Dan kan je zien hoe gemakkelijk dit gerechtje is!

Lunch · 13. juni 2018
Een nieuwe dag, dus een nieuw receptje. Vandaag deel ik met plezier het receptje om een eiwrap te maken. Waarom heb ik nu gekozen voor een eiwrap? Omdat dit een leuk alternatief is voor mensen die het FODMaP-dieet volgen. De omelet wordt gemaakt om de wrap te vervangen en hierdoor kan je wel genieten van een leuk alternatief. De vulling die we gekozen hebben is dan natuurlijk ook FODMaP-vriendelijk. Je kan deze gerust nog aanpassen naar een andere vulling naar keuze!

Lunch · 12. juni 2018
Mijn lunch voor straks is gemaakt en dat wordt genieten. Zelf ben ik niet zo'n grote broodfan, dus daarom dat ik het brood heb vervangen door een volkoren wrap. Ik kies voor volkoren zodat deze (net zoals bij brood) meer vezels bevat. Dit gaat ervoor zorgen dat ik een gevulder gevoel zal hebben en dit voor een langere tijd, belangrijk als we denken aan het middageten. Bekijk het receptje snel, dan kan je hem thuis ook maken.

Lunch · 30. april 2018
Heb je genoeg van je klassieke lunch met boterhammen en beleg? Wil je eens wat nieuws proberen, die dan ook nog eens gezond is? Dan is deze hartige gevulde pannenkoek misschien wel iets voor jou!

Meer weergeven