Soep

Soep · 04. januari 2019
Zoals jullie al hebben gemerkt zijn wij grote fan van rode bieten! J Deze groente biedt heel veel voordelen voor de gezondheid. Vandaag maakten wij een soepje van rode biet: super simpel en snel klaar.

Soep · 08. december 2018
Ben je nog op zoek naar een voorgerecht voor jouw feestmenu? Zoek dan niet verder, wij maakten een simpel maar feestelijk soepje van prei en kokos. Het is bovendien in een mum van tijd klaar, zo heb je meer tijd om zelf ook te genieten met je gasten!

Soep · 26. november 2018
Vorige week hadden we onze infosessie over gezond-tijd op het werk en op school. Tijdens deze workshop hebben we met plezier onze soup on the go voorgesteld. Dit is een mengeling van fijn gesneden groentjes die we dan mengen met een smaakmaker. Je neemt deze mee naar het werk, voegt dan kokend water toe en klaar is de soep. Je kan deze gemakkelijk voorbereiden en dan meenemen om van te genieten. Hier kan je alvast er het receptje van vinden zodat je (als je niet bent gekomen)...

Soep · 15. november 2018
Deze heerlijk broccolisoep is een aanrader op deze koude dagen. De broccolisoep zit vol goede voedingsstoffen, is erg lekker en makkelijk te maken. Je kan deze soep perfect in grote hoeveelheden maken en ze in potjes verdelen. Zo kan je ze in de diepvries steken en als je eens een dag het drukker hebt, gewoon een potje soep uithalen. Je kan ze tot 3 maanden bewaren in de diepvries. Persoonlijk stoof ik mijn groentjes liever aan, want dat geeft de soep meer smaak. Maar je kan ook gewoon de

Soep · 31. oktober 2017
In thema Halloween werd vandaag deze spinnige tomatensoep gemaakt. Eens iets anders dan gewone balletjes in de soep. Zeer eenvoudig klaar te maken en daarbij lekker en gezond!

Soep · 18. november 2016
Iedereen heeft waarschijnlijk zijn eigen recept om pompoensoep te maken. Ik deel hier graag een voorbeeldreceptje. Hopelijk veel kookplezier!
Soep · 09. juli 2016
Deze gazpacho is zeer makkelijk om klaar te maken en smaakt op een warme zomerdag. De zure toets door de witte wijnazijn is iets wat je naar eigen smaak kan aanpassen. Je bent ervoor of je hebt het liever wat minder. Zelf vind ik dat dit voor een extraatje zorgt.