Tussendoortjes

Tussendoortjes · 11. maart 2019
Hummus is tegenwoordig erg populair bij ons. Het is een smeuïge puree op basis van kikkererwten en sesampasta. Hummus is niet alleen erg lekker, maar ook heel voedzaam. Wil je het graag nog wat gezonder? Voeg dan wat groenten toe aan de hummus. Zo creëer je gegarandeerd een regenboog op tafel! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Tussendoortjes · 27. december 2018
Nog op zoek naar een lekker aperitiefhapje voor tijdens de feestdagen? Dit zalmhapje is een echte aanrader: lekker én gezond! Wij serveerden dit hapje in een glaasje want, zeg nu zelf, hapjes zien er zo altijd beter uit! Wil jij je gasten ook verwennen met deze lekkernij? Lees dan snel verder.

Tussendoortjes · 21. december 2018
Wil je het graag wat gezonder bij de aperitief? Gebruik dan wat vaker groenten! Groenten kan je op allerlei manieren verwerken in de hapjes. Zo kan je bijvoorbeeld groenten gebruiken om te dippen, als toastje, in glaasjes, in minisoepjes,... . Je kan er heel veel kanten mee uit. Wij maakten er een spread mee! Wil je deze erwtenspread zelf maken? Lees dan snel verder.

Tussendoortjes · 15. december 2018
Ook zo'n zin in zoet? Deze lekkere koekjes zullen de kleine honger gegarandeerd stillen! Ze hebben wat weg van een Lion maar deze koekjes zijn uiteraard een gezonder alternatief. Zien deze koekjes er ook zo lekker uit volgens jullie? Wij kunnen alvast niet wachten om ze te proeven!

Tussendoortjes · 14. december 2018
Het is vrijdagavond en je hebt zin in chips. De calorieën die zo'n zakje aanbrengt, daar heb je natuurlijk minder zin in. Geen nood, het kan ook anders! Deze zelfgemaakte groentechips zijn minstens even lekker en bovendien ook gezond. Voor het geval je nog twijfelt, ze zijn zo klaar! Hop, aan de slag!

Tussendoortjes · 07. december 2018
Weekend Feeling = Apéro Time! Bij de start van het weekend heb ik onmiddellijk zin om te borrelen en het glas te heffen op het weekend; op het leven! Liefst van al doe ik dit met lekkere maar ook gezonde hapjes. Daarom deel ik graag mijn receptje voor gezonde dipsausjes met jullie. Perfect voor bij groentjes, crackers of iets anders! Enjoy!

Tussendoortjes · 06. december 2018
Feestelijke glaasjes! Persoonlijk vind ik aperitieven één van de leukste dingen die er zijn; het gezellige samenzijn met verschillende hapjes en een verfrissend drankje erbij. Het sierlijke glaasje tabouleh is easy om te maken en een plezier voor je oog- en smaakpapillen! De recepten van mijn andere feestelijke hapjes kan je bovendien terug vinden in het online ebook op de website. Feestelijke hapjes; met liefde gemaakt en geserveerd!

Tussendoortjes · 04. juli 2018
Tijdens deze warme zomerdagen kunnen we allemaal wat gezonde verfrissing gebruiken, daarom maakte ik deze Pina- colada ijsjes. Lekker en verfrissend en daarmee vormen ze het ideale tussendoortje op dagen zoals deze. Zo zie je maar dat ijsjes ook gezond kunnen zijn.

Tussendoortjes · 15. mei 2018
Tiramisu hoeft niet altijd zwaar te zijn. We geven deze klassieker een gezonde twist met aardbei en platte kaas. Verwen jezelf met deze frisse en zomerse versie. Het ideale gezonde dessertje om een warme dag mee af te sluiten.

Tussendoortjes · 16. februari 2018
Vandaag hadden we zin in deze heerlijke kaaskoekjes. Het is een lekker tussendoortje en zo gemakkelijk om klaar te maken. Ook een ideale snack om te maken als je eens wat rijst over hebt. Je kan dit gewoon eten als je gezond wilt eten, maar we hebben er ook voor gezorgd dat ons receptje FODMaP-vriendelijk is!

Meer weergeven