Zomerse dranken

Zomerse dranken · 09. januari 2019
De voorbije weken heeft ons lichaam wel wat te verduren gekregen. Gedurende de feestdagen werden we overladen met eten en drinken, en dat dikwijls tot in de vroege uurtjes. Daarom maakten wij een heerlijk detoxdrankje met groente en fruit. Zo kan jij het nieuwe jaar energiek én kleurrijk inzetten!

Zomerse dranken · 31. oktober 2018
Dit simpel griezeldrankje is heel snel klaar. Als je er ook een aantal vingers of handen wil in stoppen, moet je er wel rekening mee houden dat de handschoen lang in de diepvries moet. Je kan het ook met plat water doen en me een ander smaakje. Nu kan je lekker griezelen en genieten van dit lekkere drankje.

Zomerse dranken · 23. oktober 2018
Nu de herfst in het land is, geniet ik nog meer van een ontspannend warm drankje (met een lekker hapje erbij). Daarom dat ik met plezier één van mijn favorieten deel, namelijk chai latté. Deze warme, kruidige drank zorgt ervoor dat ik een instant herfstgevoel krijg, dit drankje gecombineerd met een goed boek in mijn zetel is mijn ultieme ontspanningsmoment. Het zit hem dan toch echt in de kleine dingen. Het grootste voordeel is, volgens mij, dat je met een minimum aan ingrediënten en tijd...

Zomerse dranken · 28. juli 2018
De laatste dagen is het al zeer warm geweest, dus hebben we wat verfrissing nodig. Daarom dat ik zin had in een heerlijk drankje, want na een tijdje is water een beetje saaier. Dus heb ik me gisteren uitgeleefd en deze heerlijke frambozenlimonade nog eens gemaakt. Het smaakt zure van de frambozen (gecombineerd met uiteraard wat ijs) zorgt voor een echte verfrissing. De limonade zelf heb ik gemaakt op basis van een zelfgemaakte siroop, je kan dus zelf kiezen hoe sterk je limonade smaakt.

Zomerse dranken · 03. juni 2018
Om het hoofd koel te houden bij de zomerse temperaturen van de voorbije week hebben we speciaal voor jullie deze watermelon mocktail ontwikkeld. Een verfrissend alcoholvrij aperitief om je gasten mee te verrassen tijdens de BBQ of jezelf te verwennen op een zomerse avond.

Zomerse dranken · 16. april 2018
Zondag was het mooi weer en dus het ideale moment om te gaan sporten. Hiervoor had ik nog een sportdrank nodig en besloot ik om deze eens zelf te maken. Aan de ene kant omdat mijn normale sportdrank op was en dit ook altijd leuk is om te maken. En zo gezegd zo gedaan, zie hier het resultaat van de kokos-citroen rehydratiedrank.

Zomerse dranken · 14. februari 2018
Terug een alcoholvrij aperitiefje of gewoon een limonade die een pak gezonder is om aan je kinderen te geven. Maak hem snel klaar en geniet er zelf ook van, zeker een aanrader als het wat mooier weer is!

Zomerse dranken · 02. februari 2018
Tournée minérale is goed begonnen, dus zoals beloofd hebben we een volledige E-book gemaakt met inspiratie. Leer zelf een virgin mojito maken, of heb je liever een mango mojito? Niet alleen de mocktails staan erin, maar ook homemade lemonades of ice teas. Ik zou zeggen download hem snel en geniet ervan!

Zomerse dranken · 26. maart 2017
De waterinfusie kan je maken met fruit en kruiden naar smaak even laten trekken en voila. Smakelijk en santé!

Zomerse dranken · 25. maart 2017
Daarnaast hebben we ook nog een smoothie met mango, wortel en sinaasappel. De ideale manier om je kind stiekem te laten kennis maken met bepaalde groenten en fruit. Wil je deze smoothie zelf eens uitproberen?

Meer weergeven