Alcoholvrije drankjes

Tournée minérale is goed begonnen, dus zoals beloofd hebben we een volledige E-book gemaakt met inspiratie. Leer zelf een virgin mojito maken, of heb je liever een mango mojito? Niet alleen de mocktails staan erin, maar ook homemade lemonades of ice teas. Ik zou zeggen download hem snel en geniet ervan!

meer lezen 0 Berichten

Waterinfusie

De waterinfusie kan je maken met fruit en kruiden naar smaak even laten trekken en voila. Smakelijk en santé!

meer lezen 0 Berichten

Smoothie

Daarnaast hebben we ook nog een smoothie met mango, wortel en sinaasappel. De ideale manier om je kind stiekem te laten kennis maken met bepaalde groenten en fruit. Wil je deze smoothie zelf eens uitproberen?

meer lezen 0 Berichten

Orange longdrink

Hello sunshine! De zon is ook vandaag weer van de partij en dus ben ik weer volop aan het experimenteren om lekkere en gezonde drankjes te maken. Zo krijg ik sowieso veel meer vocht binnen en is het ook zeer verfrissend. Deze longdrink is daar het ideale voorbeeld van. Het drankje is aan de ene kant verfrissend en door de zuurdere smaak vind ik het heerlijk om te drinken in de zon. Voor mij was het dus een ideaal ontspan momentje tussen het werken door (dan kan ik ook eens van die zon genieten :) ).

meer lezen 0 Berichten

Groene ice tea met rode vruchten en komkommer

De zon is al de hele dag van de partij dus het ideale moment om een verfrissende ice tea te maken. Ik had rode vruchten in huis en ook groene thee. Daarom ben ik hiermee ben beginnen experimenteren. Mij heeft het alvast gesmaakt, hopelijk vinden jullie het ook geslaagd!

meer lezen 0 Berichten